WhatsApp: 06-4314.6005

Zoekmachine optimalisatie

Wilt u hoger in Google komen? 

Natuurlijk wilt u hoger in de zoekresultaten verschijnen. Daar valt immers het geld te verdienen. Vrijwel alle bedrijven in elke branche zijn afhankelijk van een goede vindbaarheid op Google. En elke klant voor uw concurrent is direct een klant minder voor u. Zeker als het gaat om éénmalige aankopen. Dan MOET u natuurlijk zorgen dat de klant als eerste bij u komt.

Vaak weten mensen wel hoe ze hun producten moeten verkopen als er eenmaal contact met de klant is. Het is dus heel belangrijk om het eerste contact te realiseren. Juist nu, in een tijd waarin iedereen het internet als leidraad gebruikt om product informatie of een dienst te vinden. Van schoorsteenvegers tot zonnepanelen leveranciers; er wordt eerst via Google gezocht waar men een bedrijf vindt dat levert wat de klant in kwestie wenst.

Daarom zijn we er. Om u te helpen om als eerste contact met de klant te hebben. Eigenlijk andersom, want we helpen de klant om als eerste met u in contact te komen. U bent immers de oplossing voor de zoekopdracht van de klant.

Hoe gaan we te werk.

Omdat we het leuk vinden om op de stoel van de klant te gaan zitten (ja, echt!!), zoeken we goed uit hoe en wat de klant allemaal zou kunnen vragen op internet. Daarna kunnen we u zo goed mogelijk adviseren hoe u uw website in kunt richten.

Hieronder een kort stappenplan om kennis met ons te maken. Daarna heeft u als het goed is een goede indruk van ons gekregen zodat we een goede basis hebben om verder samen te kunnen werken.

1. Afspreken zoekterm

Spreek een zoekterm met ons af waarmee u hoger wilt komen in Google. Focus niet alleen op 1 zoekwoord, maar denk aan een combinatie van woorden.

Voorbeeld:
U bent juwelier en u verkoopt met name herenhorloges van een bepaald merk. Dan zou de focus op het merk en herenhorloge kunnen liggen.

2. Bepaal de pagina voor de juiste vindbaarheid

We kijken samen naar uw pagina welke hoger moet komen om verbeteringen door te voeren. Bij het eerder genoemde voorbeeld hoeft de focus dus niet op de homepagina te liggen, maar op de pagina waarop de genoemde herenhorloges vermeld staan.

3. Huidige positie

Uiteraard kijken we samen even naar de huidige positie van de betreffende pagina en waar deze gevonden wordt.

4. Wij beginnen met linkbuilding

Nadat de basis gelegd is gaan we beginnen met het plaatsen van relevante backlinks naar uw pagina. Dat doen we door ons goed te verdiepen in de consument. Welk soort klanten koopt uw merk horloge? Wat zijn relevante pagina’s of artikelen in uw branche waarbij een link naar uw pagina niet kan of mag ontbreken?

5. Resultaat bekijken

Na de afgesproken tijd kijken we samen naar de nieuwe posities van uw website. Als het goed is bent u zeker enkele posities gestegen en u betaalt het vooraf afgesproken bedrag. We bepalen daarna samen met u of we verder moeten gaan. Meestal wordt besloten om wel door te gaan om zo een betere en stabielere positie te garanderen.

5. Onderhoud

Wij onderhouden uw website zodat deze posities gegarandeerd overeind blijven. Dit doen we tegen een gereduceerd maandbedrag. Afhankelijk van de concurrentie spreken we hiervoor een bedrag af. We kijken naar de tijd en de moeilijkheidsgraad voor uw situatie, zodat u compleet maatwerk krijgt.

6. Bent u niet gestegen? Dan betaalt u NIETS.

Gevaarlijk om te zeggen, maar ja. Bij geen verbetering van uw positie hoeft u ons niet te betalen. U heeft immers geen voordeel gehad bij onze korte samenwerking. Gelukkig is dit tot op heden nog niet gebeurd, maar we willen niemand verplichten om aan lange contracten vast te zitten terwijl er geen voordeel merkbaar is.

No cure, no Pay!

Waardoor wordt de prijs bepaald?

We maken onderscheid in landelijke en regionale zoektermen. Landelijke zoektermen kunnen we realiseren voor ca €750 euro, terwijl regionale zoektermen tussen de € 300 en €500 Euro uitkomen. (niet bij extreme concurrentie!). Alle tarieven gelden alleen als we ook daadwerkelijk uw positie sterk verbeterd hebben bij Google.

Waarom kiezen voor SEO klik:
*    Gunstige tarieven
*    Maatwerk
*    Service is onderdeel van ons beleid
*    Vast aanspreekpunt
*    Uniek in Nederland met zoekmachine optimalisatie op No Cure No Pay basis
*    Betalingen pas als het resultaat is geleverd.
*    Wij werken uitsluitend volgens de richtlijnen van Google

Meer weten? Neem contact met ons op en bespreek direct uw mogelijkheden