WhatsApp: 06-4314.6005

Website laten maken

web design

Waarom een website hebben?

Overweegt u om voor uzelf te beginnen? Of wellicht bent u al zelfstandig, of wilt u een website laten maken om een bijverdienste of hobby uit te breiden? In alle gevallen is een goede website al bijna een must. Tegenwoordig gaat vrijwel alles digitaal en via internet. Daarom is een goede website een must en een cruciaal onderdeel van elke bedrijfsstrategie.

Waar voldoet een goede website aan?

Een goede website is natuurlijk ten eerste makkelijk te gebruiken. Zowel door de bezoeker, maar ook voor u als eigenaar. Als er prijzen moeten worden aangepast moet dat binnen één klik te doen zijn. Zeker als u niet teveel kennis en know how heeft van de werking van uw eigen website. Ook teksten of artikelen moeten snel en simpel kunnen worden geplaatst, aangepast, verwijderd of veranderd kunnen worden.

Daarbij moet een website zo zijn ingericht dat iedereen direct kan zien wat de bedoeling van uw website is. Als u producten verkoopt of verkopen wilt, moet duidelijk zijn welke artikelen men waar kan vinden. De interne linkstructuur moet zodanig zijn dat iedereen binnen een paar klikken is waar ie wil zijn.

Verder moet uw website natuurlijk een professionele uitstraling hebben en het allerbelangrijkste: uw website moet goed gevonden worden op kenmerkende zoekwoorden die bij uw werkzaamheden aansluiten.

Wat is het doel van uw website?

Uiteraard is één van de belangrijkste dingen om vooraf goed te bepalen wat u met uw website wilt. Wilt u een webshop om producten te verkopen? Of bestaat uw bedrijf uit het verlenen van diensten? Of wordt de nieuwe website hobbymatig gebruikt om wellicht recepten of andere artikelen op te vermelden?

Wij kunnen u met elke opzet helpen. Voor professionele webshops als ook voor een bedrijf dat afhankelijk is van een ”grote” uitstraling. Wij kunnen zorgen dat u mee kunt concurreren met de grote jongens in uw branche.

BASIC WEBSITE

Design op maat
5 pagina’s SEO proof gevuld
‘eenvoudig bedienbaar CMS
Alle basis functionaliteiten
Plus extra modules
Inclusief SEO tool
Sitespeed: Snel

PRIJS: € 699

PREMIUM WEBSITE

Design geheel op maat
10 pagina’s SEO proof gevuld
Inclusief SEO-startpakket
‘Makkelijk bedienbaar CMS
Alle basis functionaliteiten
Plus extra modules
Inclusief SEO tool
Sitespeed: snel

PRIJS: € 999

CUSTOM MADE

Levertijd: in overleg
Wireframe & structuur
Eenvoudig te bedienen CMS
Maatwerk functionaliteiten
Maatwerk modules
Maatwerk widgets
Vormgeving geheel op maat
Krachtig CMS beheersysteem
Inclusief SEO tool
Sitespeed: snel

PRIJS: vanaf € 2999

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op zodat we uw wensen kunnen omzetten naar uw perfecte website.
We bespreken vooraf al uw wensen zodat we een website op maat kunnen realiseren.