Over ons

SEO klik, wie wij zijn

Over ons:

Waarom SEO klik?

We zijn uit passie voor internetgroei begonnen. Wij wilden weten waarom de ene website makkelijk meerdere nummer 1 posities behaalde bij Google, terwijl andere sites achterbleven. Wat was het geheim?

Het begon allemaal toen we zelf nog een webshop hadden in een zeer niche markt. Ook wij hebben destijds daarvoor honderden zo niet duizenden euro’s uitgegeven om onze eigen website hoger te krijgen. Veel linkbuilders beloven veel, vragen nog meer, maar bieden niet de gegarandeerde resultaten. 

Dat wilden we niet meer en we hebben ons ingelezen, met succes verschillende technieken en tactieken uitgeprobeerd en we hebben na veel pogingen de perfecte strategie ontwikkeld waardoor we elk website naar een hoger resultaat kunnen brengen. 

Succes en groei zijn goed voor uw bedrijf. Dat vinden wij ook. Daarom beloven we niets dat we niet waar kunnen maken. Geen valse en loze beloftes, maar wel goede snelle resultaten. 

Missie

Ondernemers moeten ondernemen.Het ontbreekt vaak aan tijd om u naast uw bedrijf ook nog op SEO en linkbuilding te storten. Laat ons doen waar wij goed in zijn zodat u meer tijd heeft om u op uw werkzaamheden te richten.

Visie

Er wordt van u verwacht dat u eerlijk en correct bent, en dat zijn wij ook. Wij beloven u niets dat niet gerealiseerd kan worden. We werken met een doel, dat vooraf besproken en behaald wordt. Wij gaan voor winst!

Geschiedenis

Door jarenlange ervaring zijn we geslaagd om succes te behalen als het gaat om waardevolle positie stijgingen te behalen. Dat kunnen we en dat doen we ook. Geen vaste contracten en maandelijks opzegbaar.

Geen vaste contracten

Heeft u ook genoeg van alle jaarcontracten die uiteindelijk alleen maar geld kosten? Uw onderneming heeft vaak al genoeg vaste lasten, en dan moet u daarnaast geen abonnementen hebben die weinig opleveren maar wel veel geld kosten.

Wij werken graag met mensen die ook graag met ons samenwerken. Daarom moet geen van ons aan contracten gebonden zitten. Alles van maand tot maand opzegbaar. Onze kracht: ”Samen sterk of samen niets.” vandaar dat we linkbuilding zonder contract als standaard aanbieden.

Meetbare resultaten

Elk resultaat moet meetbaar zijn, daar gaan we voor. Elke euro die u uitgeeft moet rendement opleveren. Zo vinden wij ook dat elke handeling die wij verrichten resultaat op moet leveren. Alles wat we doen wordt inzichtelijk gemaakt zodat we resultaten kunnen boeken voor u.

Een onderneming moet investeren om daarna geld te verdienen. Als ondernemer ziet u daarom ook graag wat elke uitgegeven euro aan het einde van het boekjaar opgeleverd heeft.

Daarom tonen we graag aan wat onze werkzaamheden verbeterd hebben aan algemene posities, website bezoekers en zoekresultaten.

Blijvende posities

Alles wat we doen doen we in het belang van u. Elke klant staat centraal voor ons. Daarom zijn alle door ons verrichte werkzaamheden uw eigendom. Zo profiteert u maximaal en voor langere tijd van onze inspanningen en van uw eigen investering in ons en uw bedrijf. We doen niet aan korte termijn resultaten.

We kennen helaas uit onze eigen praktijkervaring genoeg SEO experts die op korte termijn best redelijke resultaten behalen, maar zodra de overeenkomst beeindigd is, verdwijnen de behaalde resultaten ook. Weggegooid geld dus!

Doordat we blijvende kwaliteit bieden zullen zoekmachines ook na beeindiging van onze samenwerking nog steeds uw website blijven waarderen. En daarmee blijven uw posities en stijgingen overeind. SEO voor langere termijn dus.

Inzichtelijke rapportages

Elke maand krijgt u van ons een handig te lezen rapportage met alles wat we gedaan hebben. Zo blijft alles inzichtelijk en makkelijk te achterhalen. Ook kunt u zo zelf zien dat uw investering in ons een goede keuze gebleken is. Wij gaan voor winst, net als uzelf.

We doen niet geheimzinnig over onze werkzaamheden. Sterker nog: We zijn er juist trots op. Daarom overleggen we graag op een duidelijke en inzichtelijke wijze wat we gedaan hebben.

Zo kunt u zelf zien dat u niet betaalt om ons een plezier te doen, maar dat we daadwerkelijk werken aan een betere vindbaarheid van uw website.

Klanten aan het woord:

Wat zeggen klanten over ons

Na veel linkbuilding aanbieders geprobeerd te hebben kwam ik ook bij SEO klik terecht. Al snel merkten we dat hier geen onzin verkocht werd en boekten we redelijk snel blijvende resultaten
Marcel van Dam
Eigenaar webwinkel
Voor onze website waren een aantal zoekwoorden van cruciaal belang. We staan nu met 2 woorden op pagina 1 binnen de top 3! Alle lof voor Seoklik.nl en we raden dit bedrijf echt aan.
Gert-Jan
Levensmiddelen bezorging