Onze diensten

Wat doen we allemaal

We verzorgen vrijwel alles wat nodig is om uw online naamsbekendheid te laten groeien. Het begint allemaal bij uw eigen website. Zo wordt aandacht gegeven aan het uiterlijk van uw website, maar ook aan interne linkstructuur. Daarbij kunnen we SEO gerichte teksten schrijven om uw pagina sneller te laten stijgen. 

Vervolgens is van belang hoe klanten en daarmee ook Google en andere zoekmachines uw site waarderen en beoordelen. Ook dat valt onder SEO. Wij zorgen dat zoekmachines zien dat andere websites uw website aanbevelen. 

Hoe? Door mooie, goede en sterke artikelen te schrijven met daarin links die zowel uw merknaam als uw zoekwoorden bevatten. Elk artikel wordt geplaatst op websites die sterke overeenkomsten hebben met uw bedrijf. Op deze manier zorgen we voor sterke en positieve aanbevelingen voor uw bedrijf.

Vervolgens houden we elke verandering in uw branche nauwlettend in de gaten om direct in te spelen op veranderingen en mogelijke wetswijzigingen. Hierdoor bent u altijd een van de eersten die klanten daarover kan informeren. Dit is een onderschat item bij veel linkbuilders en SEO experts. Maar juist door direct zaken duidelijk te vermelden zullen klanten uw website aan anderen aanbevelen. Ook Google houdt van up-to-date websites en zal dit waarderen door positieverbeteringen. Daarnaast is elke aanbeveling van een klant toch wel vaak een nieuwe klant. Beter 1 bezoeker die klant wordt als 10 die weer afhaken. 

WEB DESIGN

Zoals reeds vermeld krijgt u maar één keer de kans voor een eerste indruk. Immers elke afhakende klant komt niet terug. Wij voorkomen dat klanten naar uw concurrent gaan door direct de beste indruk achter te laten.

SEO

Als u uw website intern niet op orde heeft, laat u veel waardevolle posities liggen. We kijken samen met u wat uw belangrijkste pagina's en zoekwoorden zijn om deze nog meer te benadrukken bij Google.

Linkbuilding

Nog steeds zorgen externe links voor stijging van uw website. We plaatsen handmatig links in door ons geschreven artikelen welke op hooggewaardeerde sites geplaatst worden. Zo stijgt uw website het snelst.

Seo-specialist

Service

Ook kunnen we kijken welke links goed voor uw website zijn, maar ook welke slecht zijn. Deze zogenaamde toxic links zullen we verwijderen om de optimalisatie van het hele proces zo gezond mogelijk te houden. Klanten en Google houden van gezonde websites, en dat weten wij ook!! 

Dit doen we niet alleen voor u, maar ook omdat we zo goed mogelijk willen presteren. Wij houden van succes. En wat is er nu succesvoller dan uw website hoger te brengen in de zoekresultaten van Google? Voor ons staat u als klant centraal, en we doen graag waar we goed in zijn. Zo kunt u als ondernemer zich ook richten op wat u het beste doet.

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen doen?

Wilt u meer weten over ons en hoe we uw website sneller vindbaar in de zoekresultaten kunnen maken? Vul dan het contactformuliertje in. We zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw wensen on mogelijkheden te bespreken.

Geen vaste contracten

Wij kunnen en doen veel, maar beloven niets dat we niet waar kunnen maken. Daarom werken we niet met vaste jaarcontracten. Wij zijn overtuigd dat we in staat zijn om u ook aan hogere posities te helpen.

Blijvende posities door SEO en linkbuilding

Wij richten ons niet op korte termijn resultaten. Alles wat we doen is bedoeld om voor langere tijd resultaat te garanderen. Dit is een essentieel onderdeel van onze werkwijze. Daarom richten we ons op de hoofdzaken van uw branche en  een blijvende verbeterde positie van uw website.